Degustatie 22/02

Op donderdag 22 februari organiseren we een degustatie over Portugese wijnen. We starten om 19u30. Deze proeverij vindt plaats in zaal Coppens van ons gesteund project De Wissel, Klein Vlasselaar 14 in Wezemaal (Rotselaar). Iedereen die van een goed glas wijn houdt, is welkom. Het aantal plaatsen is beperkt. Wie te laat reserveert komt op de wachtlijst. Je betaalt 30 euro om aan deze avond deel te nemen. We zorgen naast wijn voor brood en wat olijven. Er is geen maaltijd voorzien. We sluiten de inschrijving af op 15 februari (of eerder als alle plaatsen volzet zijn).

De avond heeft geen commercieel karakter, wijn kun je er niet kopen. De spreker is lid van een wijnclub en heeft meer dan dertig jaar wijnervaring.

Er wordt een kort overzicht gegeven van Portugal als wijnland, waarna we tien wijnen proeven. Na elke fles volgt er een korte uitleg over wat we degusteerden. Op het proeftafel staan drie witte en vijf rode wijnen, afsluiten doen we met twee porto’s. De hoeveelheden die je proeft zijn minimaal, zodat je op een veilige manier weer thuis geraakt. Qua prijs is er een mooie variatie: van 7 tot 60 euro.

Je kunt vanaf nu inschrijven door een mail te sturen naar kiwanisholsbeek@gmail.com. Je kan ook aanmelden via een lid. Of betaal gewoon het juiste bedrag (30 euro per persoon) op onze rekening:

BE18 2300 2019 9965.