Ontbijtbuffet 11 juni

Op zondag 11 juni 2023 is het niet alleen vaderdag, je kan dan ook genieten van een heerlijk ontbijt in de polyvalente ruimte van Huize De Veuster, Pater Damiaanstraat 33B in Tremelo. Dit is een gemeenschappelijk initiatief van Huize De Veuster en Kiwanis Holsbeek.

We voorzien een uitgebreid ontbijtbuffet (met o.a. lekkere soorten brood, diverse broodjes en koffiekoeken, kaas en fijne vleeswaren, soep, eiergerechten, balletjes met krieken en dessert. Verder is er koffie, thee, fruitsap en chocomelk).

Volwassenen betalen 22 euro, kinderen jonger dan 12 jaar 15 euro, kinderen onder de vier jaar eten gratis.

We wensen iedereen een comfortabele zitplaats te geven, daarom werken we met twee shifts. Je kiest ervoor om te komen eten tussen 8u30 en 10u30 (shift1), ofwel opteer je voor de tweede shift die om 11 uur start en eindigt om 13 uur. Je mag uiteraard iets later inpikken, maar we vragen wel het tijdstip waarop jouw shift eindigt te respecteren. Je dient dus op voorhand een keuze te maken.

Om dit ontbijt optimaal te organiseren, dien je vooraf in te schrijven. Opmerking: schrijf je in via Huize De Veuster (zie verder), betaal dan op hun rekening. Voor aanmeldingen via kiwanis leden of kiwanis-mail, vragen we de kiwanis rekening te gebruiken. Om logistieke redenen sluiten we de inschrijvingen af op de middag van 1 juni. Voor kiwanis:

inschrijven bij club-leden van Kiwanis Holsbeek (afrekenen bij hen)

of via mail naar ons clubadres: kiwanisholsbeek@gmail.com

Graag vooraf te betalen op rekening BE73 2307 1343 9060 van Kiwanis Holsbeek (vermeld ‘ontbijtbuffet 2023, de gekozen shift’, aantal personen). We ontvangen jullie dan aan de inkom).        

Voor info over aanmelden via Huize De Veuster, klik hier