Ontbijtbuffet 9 juni

Op zondag 9 juni 2024 vallen de verkiezingen en vaderdag samen. Maar die dag kun je ook genieten van een heerlijk ontbijt in de polyvalente ruimte van Huize De Veuster, Pater Damiaanstraat 33B in Tremelo. Parkeren kan op de parking van de kerkfabriek. Dit buffet is een gemeenschappelijk initiatief van Huize De Veuster en Kiwanis Holsbeek.

We voorzien een uitgebreid ontbijtbuffet (met o.a. lekkere soorten brood, diverse broodjes en koffiekoeken, kaas en fijne vleeswaren, soep, eiergerechten, balletjes met krieken en dessert. Verder is er koffie, thee, fruitsap en chocomelk).

Volwassenen betalen 22 euro, kinderen jonger dan 12 jaar 15 euro, kinderen onder de vier jaar eten gratis.

Je kunt aanschuiven tussen 9u00 en 13u00 – we zijn van het principe om met shiften te werken afgestapt. Groepen van zes of meer personen kunnen een tafel reserveren op een bepaald tijdstip. Die wordt dan een tot een kwartier na dat tijdstip voor die groep voorbehouden. We vragen dus om de doorgegeven timing te respecteren, zodat iedereen een plaatsje vindt.

Om dit ontbijt optimaal te organiseren, dien je vooraf in te schrijven. Opmerking: schrijf je in via Huize De Veuster, betaal dan op hun rekening.

Voor aanmeldingen via kiwanis leden of kiwanis-mail, vragen we de kiwanis rekening te gebruiken. Om logistieke redenen sluiten we de inschrijvingen af op de middag van 2 juni. Je kunt:

inschrijven bij club-leden van Kiwanis Holsbeek (afrekenen bij hen)

of via mail naar ons clubadres: kiwanisholsbeek@gmail.com

Graag vooraf te betalen op rekening BE73 2307 1343 9060 van Kiwanis Holsbeek (vermeld ‘ontbijtbuffet 2024′ en aantal personen). We ontvangen jullie dan aan de inkom.

We bieden ook de mogelijkheid om vooraf of nadien te genieten van een glas champagne aan democratische prijzen. Die drank is – om misverstanden te vermijden – niet inbegrepen in de inkomprijs.