Presentatie Italiaanse Maffia op 17 mei

Op woensdag 17 mei geeft Werner, lid van de club en ook een beetje Italofiel, een presentatie over de maffia in Zuid-Italie. We stellen dit gebeuren open voor iedereen.

Wie wil deelnemen kan zich vooraf inschrijven op ons mail adres en betalen op onze rekening (zie verder). De inkomprijs is democratisch vastgelegd op 5 euro. We starten om 20 uur.

Je kunt ook opteren voor een voorafgaandelijke twee gangen maaltijd met een voorgerecht (salade van grijze garnaaltjes met groene asperges), hoofdgerecht (entrecote met bearnaise, groenten en frietjes), koffie en een glas wijn. Dan moet je om 19 uur aanwezig zijn. Ook in dat geval is vooraf inschrijven en overschrijven. Hiervoor betaal je 35 euro, inkom inbegrepen.

Om logistieke redenen dienen we de inschrijvingen af te sluiten op zondag 14 mei – 20 uur.

De presentatie wordt gegeven in het wagenhuis van het kasteel van Horst, Horststraat 28 in Holsbeek. Er is voldoende parking. Start om 19 uur met maaltijd, 20 uur zonder.

Je schrijft vooraf in via mail naar kiwanisholsbeek@gmail.com en je schrijft het juiste bedrag (5 of 35 euro per deelnemer) over op rekening

BE18 2300 2019 9965 van Kiwanis Holsbeek

In een korte presentatie krijg je na een aantal inleidende begrippen meer inzicht in de vier organisaties die in het zuiden actief zijn. We bekijken de sacra unita coronata, de camorra, de ndrangheta en tot slot de cosa nostra. Vragen zijn uiteraard welkom. Er zijn ook een paar audiovisuele fragmenten voorzien. Normaal is de presentatie kort genoeg om daarna nog van een drankje te genieten.

Hopelijk tot op 17 mei. Tanti saluti e a presto.