Toneel Komisch Potentieel

Kiwanis Holsbeek VZW nodigt u van harte uit op zijn jaarlijkse toneelavond met kaas en wijn op zaterdag 9 maart 2024 om 18u45 (graag op tijd aanwezig zijn) en dit voor de zachte prijs van 42 euro.

We eten om logistieke redenen en om tijdig af te ruimen stipt om kwart voor zeven, de eigenlijke voorstelling start na de maaltijd om 20u15. Deuren openen een tiental minuten voor de maaltijd.

Locatie: Gemeenschapscentrum “Den Bussel”, Haachtsebaan 54 te Keerbergen. De toneelvoorstelling wordt gespeeld door de Keerbergse Amateur Toneelkring (KAT).

“Komisch potentieel” (Alan Ayckbourn)

   Inhoud van deze tragikomedie.

In een tv-studio in de nabije toekomst wordt een soap opgenomen met actro’s: acterende levensechte robots. Jacie, één van die actro’s, begint plotseling menselijke trekken te vertonen. Zeer tot ongenoegen van de fin-de-carrière-regisseur Dominique Traets.
Addo, een jonge schrijver, ziet wel wat in het komisch potentieel van Jacie. Hij wil samen met haar een nieuw programma maken. Maar kan dat zomaar? Is de actro wel menselijk genoeg? En bloeit er iets moois?

   Kaas en wijn

Voorafgaand aan de toneelvoorstelling, om 18u45, schuif je aan voor een uitstekende maaltijd. Deze bestaat uit diverse kwaliteitskazen en meerdere broodsoorten, in combinatie met excellente Spaanse wijn – je hebt de keuze uit wit en rood. Ook water is in de prijs inbegrepen.

We hopen u er zeker te verwelkomen!

Tijdens de pauze en ook nadien is er zeker voldoende stof om gezellig na te kaarten, bij een goed glas wijn, bier, frisdrank of koffie… (niet inbegrepen in onze prijs). De inkomsten van deze dranken zijn voor de toneelvereniging waarmee we samenwerken.

De opbrengst gaat 100% naar onze sociale doelen. Die worden uitgebreid toegelicht op deze website www.kiwanisholsbeek.be (zie “over ons”).
Wie eventueel enkel wenst in te schrijven voor het kaas- en wijngedeelte (bijvoorbeeld mensen met een KAT-abonnement), kan dat doen tegen de prijs van 30 euro.

Hoe bestellen ?

Je kunt vanaf nu je plaatsen bestellen door een mail te sturen naar kiwanisholsbeek@gmail.com. Je kan ook terecht bij een lid. Of gewoon door betaling van het juiste bedrag (42 euro per persoon) op onze rekening:

BE18 2300 2019 9965.

Vermeld je naam en het aantal plaatsen. Betaling geldt als inschrijving! Aan de ingang volstaat het dan je naam op te geven.

Let op: inschrijven kan tot ten laatste 2 maart.

Bereikbaarheid

GC Den Bussel is gelegen Haachtsebaan 54 in Keerbergen en is vlot bereikbaar met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. 

Met de fiets: er zijn fietsenstallingen voorzien aan de zijkant van het gebouw

Met het openbaar vervoer: de bushaltes van de lijnen 270 – 530 en 660 liggen op wandelafstand van GC Den Bussel

Met de auto: er zijn voldoende parkeergelegenheden in de nabije omgeving van het gemeenschapscentrum:

– Gemeenteplein
– Parking achter het gemeentehuis (te bereiken  via Oudstrijderslaan – Gemeenteplein – doorgang naast Bpost)
– Kempenlaan (te bereiken via Haachtsebaan – Stationsstraat)

Zie ook het parkeerkaartje hieronder – er zijn in 2024 werken in het centrum, de situatie verandert geregeld – wij proberen up to date te blijven, maar de omleidingen worden goed aangeduid.

Wij danken u voor uw belangstelling en uw steun !