Toneel Chocolade met Peper

Kiwanis Holsbeek VZW nodigt u van harte uit op zijn jaarlijkse toneelavond met kaas en wijn op zaterdag 11 maart 2023 om 18u45 (graag op tijd aanwezig zijn) en dit voor de zachte prijs van 37 euro.

We eten dus om logistieke redenen stipt om kwart voor zeven, de eigenlijke voorstelling start om 20u15.

Locatie: Gemeenschapscentrum “Den Bussel”, Haachtsebaan 54 te Keerbergen. De toneelvoorstelling wordt gespeeld door de Keerbergse Amateur Toneelkring (KAT).

“Chocolade met peper” (Christine Reverho)

   Inhoud van deze tragikomedie.

Naar aanleiding van de verjaardag van Paul, patriarch en toch wel een beetje brombeer, organiseren zijn twee dochters Stéphanie en Caroline een ‘feestmaaltijd’ bij hem thuis. Allebei hebben ze voor hem een geschenk: Caroline heeft een chocoladetaart met peper meegebracht, maar dat van Stéphanie lijkt op zijn minst ‘vergiftigd’: ze heeft voor hem een ontmoeting met zijn oude maîtresse ‘gearrangeerd’, en daarmee dreigt ze het toch al zo fragiele evenwicht in de familie ingrijpend overhoop te halen. Heel veel zaken uit het verleden komen aan het licht, en de intieme reünie krijgt snel de allure van een afrekening, maar uiteindelijk blijkt de peper toch veel zachter te smaken dan gedacht: de tederheid haalt het van de verbittering. Een diepmenselijke komedie over een levensles waar iedereen wel iets aan heeft.

   Kaas en wijn

Voorafgaand aan de toneelvoorstelling, om 18u45, schuif je aan voor een uitstekende maaltijd. Deze bestaat uit diverse kwaliteitskazen en meerdere broodsoorten, in combinatie met excellente Spaanse wijn – je hebt de keuze uit wit en rood. Ook water is in de prijs inbegrepen.

Gelieve zeker tijdig aanwezig te zijn, zo geef je ons de kans om af te ruimen. We hopen u er zeker te verwelkomen!

Tijdens de pauze en ook nadien is er zeker voldoende stof om gezellig na te kaarten, bij een goed glas wijn, bier, frisdrank of koffie… (niet inbegrepen in onze prijs). De inkomsten van deze dranken zijn voor de toneelvereniging waarmee we samenwerken.

De opbrengst gaat 100% naar onze sociale doelen. Die worden uitgebreid toegelicht op deze website www.kiwanisholsbeek.be (zie “over ons”).
BELANGRIJK: INDIEN ER NOG CORONAMAATREGELEN VAN TOEPASSING ZOUDEN ZIJN, ZULLEN DIE STRIKT GEVOLGD WORDEN, EN DE INSCHRIJVERS ZULLEN HIERVAN OP DE HOOGTE WORDEN GEBRACHT!

Wie eventueel enkel wenst in te schrijven voor het kaas- en wijngedeelte (bijvoorbeeld mensen met een KAT-abonnement), kan dat doen tegen de prijs van 25 euro.

Hoe bestellen ?

Je kunt vanaf nu je plaatsen bestellen door een mail te sturen naar kiwanisholsbeek@gmail.com. Of gewoon door betaling van het juiste bedrag (37 euro per persoon) op onze rekening:

BE18 2300 2019 9965.

Vermeld je naam en het aantal plaatsen. Betaling geldt als inschrijving! Aan de ingang volstaat het dan je naam op te geven.

Let op: inschrijven kan tot ten laatste 1 maart.

Bereikbaarheid

GC Den Bussel is gelegen Haachtsebaan 54 in Keerbergen en is vlot bereikbaar met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. 

Met de fiets: er zijn fietsenstallingen voorzien aan de zijkant van het gebouw

Met het openbaar vervoer: de bushaltes van de lijnen 270 – 530 en 660 liggen op wandelafstand van GC Den Bussel

Met de auto: er zijn voldoende parkeergelegenheden in de nabije omgeving van het gemeenschapscentrum:

– Gemeenteplein
– Parking achter het gemeentehuis (te bereiken  via Oudstrijderslaan – Gemeenteplein – doorgang naast Bpost)
– Kempenlaan (te bereiken via Haachtsebaan – Stationsstraat)

Zie ook het parkeerkaartje hieronder – er zijn in 2023 werken in het centrum, de situatie verandert geregeld – wij proberen up to date te blijven.

Wij danken u voor uw belangstelling en uw steun !